ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ-Π.Ο.Ε.Π.Π.Π - Ο.Π.Α.Π

ΤΑΙΠΕΔ: Να υπογραφούν οι συμβάσεις για λαχεία και Intralot - ΟΠΑΠ

ΑΘΗΝΑ 26/06/2013


Πρόσκληση στην κοινοπραξία με επικεφαλής τον ΟΠΑΠ να προσέλθει προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση για τα κρατικά λαχεία, απηύθυνε το ΤΑΙΠΕΔ, ζητώντας, παράλληλα, να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ ΟΠΑΠ και Intralot για τον τεχνολογικό πάροχο του Οργανισμού.

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) υπογραμμίζει τη σημασία των συμβάσεων αυτών για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ και ζητεί από όλες ανεξαιρέτως τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Με αφορμή τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα σχετικά με 12ετή παραχώρηση των κρατικών λαχείων και την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, το ΤΑΙΠΕΔ έσπευσε να διευκρινίσει τα εξής:

«1) Τον Νοέμβριο 2011, το ΤΑΙΠΕΔ προκήρυξε διεθνή διαγωνισμό για λογαριασμό του Δημοσίου για την παραχώρηση της αποκλειστικής άδειας για την εκμετάλλευση και λειτουργία των κρατικών λαχείων για 12 έτη.

Τον Δεκέμβριο 2012, τον διαγωνισμό κέρδισε κοινοπραξία 4 εταιριών (ΟΠΑΠ Α.Ε., Scientific Games, Lottomatica και Intralot), η οποία προσέφερε εφάπαξ ποσό 190 εκατ. ευρώ, ενώ το ελάχιστο εγγυημένο έσοδο του Δημοσίου ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ το πρώτο έτος και 50 εκατ. ευρώ ανά έτος για καθένα από τα υπόλοιπα 11 έτη της παραχώρησης.

Η σύμβαση μεταξύ της κοινοπραξίας και του ΤΑΙΠΕΔ, ενεκρίθη από το Ελεγκτικό Συνέδριο στις 17 Απριλίου 2013.

Το ΤΑΙΠΕΔ επιμένει με συνέπεια και συνέχεια (ως εξάλλου οφείλει), η κοινοπραξία, επικεφαλής της οποίας είναι ο ΟΠΑΠ, να προσέλθει να υπογράψει τη σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ, όπως έχει υποχρέωση.

Η σύμβαση παραχώρησης των κρατικών λαχείων, καθώς και τα θέματα που καθόριζαν τις σχέσεις των μετόχων της κοινοπραξίας, όπως π.χ. η σύμβαση μετόχων (shareholders agreement) και οι αμοιβές των μελών της υπό την ιδιότητα τους ως προμηθευτών της κοινοπραξίας τους (είναι ταυτόχρονα μέτοχοι και προμηθευτές), ήταν διαθέσιμα στην ψηφιακή βάση δεδομένων του διαγωνισμού για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ.

Άρα και απολύτως γνωστά, πριν από την υποβολή της προσφοράς της στην Emma Delta, την εταιρεία που κέρδισε τον διαγωνισμό για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ.

2) Περαιτέρω, το ΤΑΙΠΕΔ έχει ζητήσει από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ να υπογράψει τη σύμβαση για τον τεχνολογικό πάροχο με την Intralot, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΟΠΑΠ και την έγκριση (με πλειοψηφία 71% και 29% λευκό) της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 5ης Απριλίου 2013.

Σημειωτέον ότι οι συμβάσεις για τα κρατικά λαχεία και τον τεχνολογικό πάροχο είναι πολύ σημαντικές, τόσο για τον ΟΠΑΠ όσο και για την πώληση του 33% των μετοχών της εταιρείας».
Πηγή: ΑΠΕ

ΚΩΔ 123 27/06/2013 ΜΑΛΜΕ - ΧΑΚΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΚΩΔ 126 27 27/06/2013 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ 26/06/2013


ΤΖΟΚΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7.000.000 € ΤΖΑΚ ΠΟΤ 27/06/2013

ΚΩΔ 110 26/06/2013 ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΟΠΑΠ 230187 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΤΤΟ 1404 ΚΛΗΡΩΣΗ 26/06/2013

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com
Η Performance's ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 σαν γραφείο personal management. Ήταν το πρώτο γραφείο management από την Ελλάδα που πέτυχε και έκλεισε μεταγραφές ερασιτεχνικών, για εκείνα τα χρόνια, αθλημάτων στέλνοντας αθλητές του στο εξωτερικό μετά την διεθνή αποδοχή του νόμου BOSMAN. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα εκπροσωπώντας και αντιπροσωπεύοντας έναν μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αθλητών – Προπονητών από την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεργάζεται με διαπιστευμένους agents –managers και Γραφεία από όλο τον κόσμο. H Performance's αποτελείται από ένα δυναμικό επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει και να εξελίξει τις καριέρες από τα πρώτα βήματα μέχρι τον υψηλό πρωταθλητισμό. Προσφέροντας όλων των ειδών τις εξειδικευμένες παροχές οδηγεί τους συμβεβλημένους με αυτήν αθλητές στις καλύτερες των επιλογών. Έτσι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επιστήμονες –Ειδικούς παρέχει υπηρεσίες Προπονητικής , Αθλητιατρικής, αλλά και Διατροφικού , Ψυχολογικού τύπου καθώς και αυτές Νομικού αλλά και Aσφαλιστικού περιεχομένου. Η Performance's μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέσα στην διάρκεια του χρόνου έχει την δυνατότητα και τη γνώση να εξελίξει έναν αθλητή από Αρχάριο σε Πρωταθλητή.
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "O αριθμός κλήσης είναι 1114 και λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή απο τις 9:00 πμ εως τις 21:00 μμ. Η γραμμή βοήθειας είναι στελεχωμένη απο πλήρως εξεδικευμένο προσωπικό, (Κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους) ο στόχος του προγράμματος είναι η εν δυνάμει απεξάρτηση αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια