ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ

Ένα κείμενο που θέλαμε να δημοσιεύσει σήμερα το Volosbet, καλύφθηκε πλήρως από ένα χθεσινοβραδινό σχόλιο του Κίμωνα Κλωνάρη και αναδημοσιεύεται σήμερα ως ανάρτηση γιατί είναι το θέμα, το ζητούμενο και το κρίμα της πένθιμης ημέρας στην οικογένεια των πρακτόρων και κάνει τη Μεγάλη εβδομάδα ακόμη Μεγαλύτερη.

Αντί η ΟΠΑΠ να σκύψει επάνω στο πρόβλημα της εγκληματικότητας το μυαλό της το έχει, στο να αδράξει την ευκαιρία για τις επιχειρησιακές της επιδιώξεις με τις κάρτες και αργότερα το διαδίκτυο.

Αισθάνομαι Ντροπή κε Σπανουδάκη, ακόμη και αν σας συμβούλεψαν κακοί σύμβουλοι γιατί το αποδεχθήκατε!

Πετάξτε τους έξω από την εταιρία ή θα τους πετάξουν οι πράκτορες.

Ακολουθεί το σχόλιο του Κίμωνα Κλωνάρη:

ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της ληστεία μετά φόνου, η διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ ανέφερε ότι θα εξεταστούν τρόποι για περιορισμό της ρευστότητας (των μετρητών) που υπάρχουν στα πρακτορεία του οργανισμού.

«Γίνεται επιτακτικότερη η λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποθάρρυνση των εγκληματιών και προστασίας των πρακτορείων. Ένα από αυτά, ενδεχομένως, είναι η χρήση ειδικών προπληρωμένων καρτών κατά τις συναλλαγές με τα πρακτορεία, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ύπαρξη μετρητών στα ταμεία τους, και άρα να αποθαρρύνονται οι επίδοξοι ληστές. Το θέμα αυτό θα θέσουμε το ταχύτερο δυνατόν σε διάλογο με τους αρμόδιους παράγοντες, την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία των Ιδιοκτητών Πρακτορείων».

Ε, όχι ρε. Ντροπή σας. Βρήκατε ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι το βαρύ πένθος του κλάδου, να περάσετε τα σχέδια των ανταγωνιστών μας για χρήση πλαστικού χρήματος στα τυχερά παιχνίδια;

Είχα πει στη Γ.Σ. των μετόχων της ΟΠΑΠ:

«Εδώ και πολύ καιρό οι διεθνείς ανταγωνιστές μας αγωνίζονται με κάθε μέσο να εισβάλλουν στην Ελληνική αγορά. Και μάλιστα το κάνουν αυτό συνήθως με χρήματα της ΟΠΑΠ. Διαβάζουμε στον Τύπο συνεργασίες διεθνών εταιριών ιντερνετικών στοιχημάτων με μεγαλοεπιχειρηματίες που εμπλέκονται στα ΜΜΕ και σήμερα εισπράττουν τεράστια ποσά από τις διαφημίσεις ΟΠΑΠ.

….. Οι εταιρίες αυτές θέλουν να ’ρθουν στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζουν πως έτσι κι αλλιώς, αν έπρεπε να μας ανταγωνιστούν νόμιμα, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν με πρακτορεία. Αυτό το σύστημα είναι χρονοβόρο στη δημιουργία του, υψηλού κόστους και με πολλές αδυναμίες στη διαχείριση. Δικά τους πρακτορεία λοιπόν, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να δημιουργήσουν. Άρα μοναδική τους λύση είναι το Internet.

Όμως η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία ευρωπαϊκή θέση για τη χρήση υπηρεσιών διαδικτύου. Και το κοινό δεν εμπιστεύεται τις συναλλαγές με πλαστικές κάρτες. Χρειάζεται λοιπόν το κύρος ενός Κρατικού Οργανισμού για να εκπαιδεύσει το κοινό να αποδεχτεί αυτές τις διαδικασίες. Μια αξιόπιστη Κρατική Λοταρία που θα τους μάθει τις πλαστικές κάρτες και το ίντερνετ. Και σύμφωνα με τις ανόητες αλλά και ύποπτες εισηγήσεις συγκεκριμένων στελεχών της ΟΠΑΠ, (των γνωστών 5-10) τον ρόλο του δασκάλου των πλαστικών καρτών και του ίντερνετ στο Ελληνικό κοινό πρέπει να τον αναλάβει το απολύτως σεβαστό όνομα της ΟΠΑΠ.

Ακόμη κι αν αποδεχτούμε πως οι προτάσεις αυτές δεν είναι δόλιες αλλά εισηγήσεις ανίκανων, ποιος είναι τελικά ο επιχειρησιακός στόχος τους; Μόνη της η ΟΠΑΠ θα πέσει στη παγίδα και θα βρεθεί στο έλεος των ιντερνετικών ανταγωνιστών της, ενώ τώρα παίζει στο μονοπώλιο του φυσικού δικτύου των πρακτορείων της. Αλλά τα πρακτορεία ήταν πάντα ο εχθρός των ιντερνετικών και, δυστυχώς, και συγκεκριμένων στελεχών της ΟΠΑΠ. Ποια αφεντικά έχουν αυτοί;»

Αυτά έλεγα στις 28 Δεκέμβρη. Και ο αγώνας αυτών των ανίκανων, να μάθουν οι Έλληνες να παίζουν με κάρτες και μετά να παίξουν σε άλλα αφεντικά, γίνεται όσο πάει και πιο ύπουλος.

Δεν χρειάζεται να ήμουν στην ΟΠΑΠ σήμερα, για να καταλάβω τι έγινε. Ο Διευθύνων έχει να ανακοινώσει σημαντικά πράγματα και του λαχαίνει η ληστεία. Ζητά από τα στελέχη του προτάσεις, για το τι πρέπει να ανακοινώσει κι αυτοί (οι γνωστοί ΑΥΤΟΙ) βρίσκουν την ευκαιρία, ακόμη και μια τέτοια μαύρη μέρα, και το ξαναπετούν. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.

Να πηγαίνει ο πελάτης στην τράπεζα, να αγοράζει μια κάρτα π.χ. 100 ευρώ, να έρχεται να παίζει στο πρακτορείο και μετά να πηγαίνει πίσω στην Τράπεζα και να εξαργυρώνει τα κέρδη του. ΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕ τις PAYSAVE CARDS; Θα τους νομιμοποιήσουμε; Αυτό έλεγε κι ο Νειάδας όταν ήταν στην ΟΠΑΠ και τώρα δουλεύει στη CENTRIC.

Ρε αθεόφοβοι! Ούτε την κηδεία δεν σέβεστε; Το μυαλό σας μόνο στη διάλυση του δικτύου το έχετε;

Ακούστε κ. Σπανουδάκη τι σας συμβούλευσαν. Ακόμη κι αν σας πάρουν προμήθεια οι Τράπεζες μόνο 3 τοις χιλίοις (!!!) θα τις πληρώνετε 16,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Κάθε χρόνο. Κι εμείς ζητάμε να επενδύσετε όλα κι όλα 50 εκατομμύρια εφάπαξ, για την υποδομή των πρακτορείων και άρα την ασφάλιση των εισπράξεων ΣΑΣ.

Για συγκρίνετε τις 2 προτάσεις και κάντε λογαριασμό. Άντε για να δούμε άσπρη μέρα και οι πράκτορες και η εταιρία. Διώξτε τους κακούς συμβουλάτορες από δίπλα σας.

Και να λείπουν τα «Συλλυπητήρια». Όχι, δεν συν – λυπάστε. Καθόλου δεν λυπάστε. Για να λυπηθείτε λίγο, κάντε μόνο αυτό που σας πονά πραγματικά. Δώστε στην οικογένεια που έμεινε ορφανή δυο τρία εκατομμύρια αποζημίωση, γιατί έχασε άνθρωπο που προσπαθούσε να σώσει ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ. Όχι πως θα φέρουν πίσω τον άνθρωπο τους, αλλά έτσι για να «πονέσετε» κι εσείς. Και να μην χαθεί απροστάτευτη η οικογένεια που έμεινε χωρίς προστάτη. Τότε μόνο θα καταλάβω πως συλλυπάστε.

Καταλάβατε;

—————————————————–

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Εκ μέρους της ΟΠΑΠ Α.Ε., της διοίκησης και όλου του προσωπικού, θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την οργή για την άνανδρη σημερινή επίθεση σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Πατήσια, η οποία στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Θέλω να εκφράσω στην οικογένεια του εκλιπόντος τα συλλυπητήρια όλων μας γι’ αυτόν τον άδικο και απρόσμενο χαμό του ανθρώπου τους.

Θέλω, όμως, με αφορμή και αυτό το περιστατικό, να επισημάνω ότι το τελευταίο διάστημα η Κοινή Γνώμη, όλο και συχνότερα, γίνεται κοινωνός εγκληματικών ενεργειών σε βάρος ιδιοκτητών και υπαλλήλων πρακτορείων ΟΠΑΠ. Βεβαίως, η συχνότητα των γεγονότων αυτών οφείλεται στο εξαιρετικά εκτεταμένο δίκτυο των καταστημάτων (το μεγαλύτερο στη χώρα), σε συνδυασμό με την ύπαρξη μετρητών στα ταμεία τους.

Πέρα από το αίτημα προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος, γίνεται επιτακτικότερη η λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποθάρρυνση των εγκληματιών και προστασίας των πρακτορείων.

Ένα από αυτά, ενδεχομένως, είναι η χρήση ειδικών προπληρωμένων καρτών κατά τις συναλλαγές με τα πρακτορεία, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ύπαρξη μετρητών στα ταμεία τους, και άρα να αποθαρρύνονται οι επίδοξοι ληστές. Το θέμα αυτό θα θέσουμε το ταχύτερο δυνατόν σε διάλογο με τους αρμόδιους παράγοντες, την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία των Ιδιοκτητών Πρακτορείων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την έναρξη της σημερινής Συνέντευξης Τύπου ο Πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Χάρης Σταματόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. δηλώνει σήμερα την απόφασή της να ενεργήσει άμεσα και δραστικά στην κατεύθυνση της παροχής αποτελεσματικής συνδρομής στην πολιτεία, στον αγώνα που η τελευταία καταβάλει για την αποτροπή, την πάταξη και την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα.

Τα βίαια περιστατικά κατά το τελευταίο διάστημα, με τραυματισμούς φιλάθλων και καταστροφές σε αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς επίσης και σε περιουσίες ανύποπτων πολιτών, όχι μόνο συνιστούν κατάλυση της έννομης τάξης, αλλά και καταπατούν κάθε αθλητική έννοια, αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας, του ελληνικού αθλητισμού και απαξιώνουν ένα προϊόν, το οποίο προσφέρεται μέσω των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο ελληνικό κοινό.

Επειδή η κατάσταση κινδυνεύει να καταστεί ανεξέλεγκτη, με απολύτως δραματικές για την ελληνική κοινωνία συνέπειες, η ΟΠΑΠ Α.Ε., συντασσόμενη με την πολιτεία στον κοινό αγώνα για την αποτροπή, την πάταξη και την εξάλειψη της βίας, αποφάσισε να καλέσει όλες τις διοργανώτριες αρχές των αγώνων – ΕΠΟ, Super League, Ένωση Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς επίσης και τα ποδοσφαιρικά σωματεία – μέλη τους – να αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους και να λάβουν άμεσα τα αναγκαία εκείνα μέτρα, ώστε στο εξής να μην επαναληφθεί κανένα νέο κρούσμα βίας εντός κι εκτός των γηπέδων.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα επιβάλει στις διοργανώτριες αρχές, στις ενώσεις και στα ποδοσφαιρικά σωματεία – μέλη τους, που λαμβάνουν χορηγίες, οικονομικές ενισχύσεις και δωρεές, την συμβατική υποχρέωση όχι μόνο να απέχουν από κάθε πράξη βίας, αλλά να λάβουν κάθε νόμιμο μέτρο για την αποτροπή και την εξάλειψή της. Σε αντίθετη περίπτωση η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα διακόπτει τις χρηματοδοτήσεις και θα αναζητεί, μετερχόμενη παντός νομίμου μέσου, τα κατά περίπτωση καταβληθέντα χρηματικά ποσά. Στο πλαίσιο αυτό, οι ισχύουσες συμβάσεις θα τροποποιηθούν, ώστε να καταστεί δυνατή η επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων.

Τέλος η ΟΠΑΠ Α.Ε. συντασσόμενη ανεπιφύλακτα με την επίσημη τοποθέτηση της πολιτείας αναστέλλει προσωρινά κάθε επιχορήγηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com
Η Performance's ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 σαν γραφείο personal management. Ήταν το πρώτο γραφείο management από την Ελλάδα που πέτυχε και έκλεισε μεταγραφές ερασιτεχνικών, για εκείνα τα χρόνια, αθλημάτων στέλνοντας αθλητές του στο εξωτερικό μετά την διεθνή αποδοχή του νόμου BOSMAN. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα εκπροσωπώντας και αντιπροσωπεύοντας έναν μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αθλητών – Προπονητών από την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεργάζεται με διαπιστευμένους agents –managers και Γραφεία από όλο τον κόσμο. H Performance's αποτελείται από ένα δυναμικό επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει και να εξελίξει τις καριέρες από τα πρώτα βήματα μέχρι τον υψηλό πρωταθλητισμό. Προσφέροντας όλων των ειδών τις εξειδικευμένες παροχές οδηγεί τους συμβεβλημένους με αυτήν αθλητές στις καλύτερες των επιλογών. Έτσι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επιστήμονες –Ειδικούς παρέχει υπηρεσίες Προπονητικής , Αθλητιατρικής, αλλά και Διατροφικού , Ψυχολογικού τύπου καθώς και αυτές Νομικού αλλά και Aσφαλιστικού περιεχομένου. Η Performance's μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέσα στην διάρκεια του χρόνου έχει την δυνατότητα και τη γνώση να εξελίξει έναν αθλητή από Αρχάριο σε Πρωταθλητή.
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "O αριθμός κλήσης είναι 1114 και λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή απο τις 9:00 πμ εως τις 21:00 μμ. Η γραμμή βοήθειας είναι στελεχωμένη απο πλήρως εξεδικευμένο προσωπικό, (Κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους) ο στόχος του προγράμματος είναι η εν δυνάμει απεξάρτηση αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια