ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΕΠΠΠ 15-16/11/201




ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289
web: www.poeppp.org – email: contact@poeppp.
Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 15η και Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 διεξήχθηκε η Εκτακτη Γενικής Συνέλευση της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. στην οποία κατατέθηκε εποικοδομητική κριτική των συνέδρων στο έργο της Διοίκησης και ευρύτατος αριθμός εμπεριστατωμένων προτάσεων συζητήθηκαν διεξοδικά.
Η ΄Εκτατκη Γενική Συνέλευση, λοιπόν, της ΠΟΕΠΠΠ κατά την συνεδρίασή της την 15η και 16η Νοεμβρίου 2010 αποφάσισε:
1. Να προβεί σε 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις στις 25 – 26 Νοεμβρίου και 29-30 Νοεμβρίου 2010 με αιτήματα:
  • Τη κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων από τους πράκτορες.
  • Άμεση κατάθεση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των Συμβάσεων.
  • Αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ, μέσα από τα πρακτορεία.
  • Άμεση ανανέωση και βελτίωση των υφισταμένων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρoυς.
  • Επαναδιαπραγμάτευση της Σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ ΑΕ.
  • Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ, για επιστροφή των τόκων του εγγυητικού κεφαλαίου.
  • Άμεση υλοποίηση της δέσμευσης για ασφαλιστική κάλυψη των πρακτορείων.
2. Την καταβολή 1€ ανά εκκαθαριστικό ανά πράκτορα το οποίο θα παρακρατείται από τα μέλη των σωματείων/ μέλη της ΠΟΕΠΠΠ μέσω του μηχανογραφικού συστήματος της ΟΠΑΠ ΑΕ, και θα αποδίδεται στην ΠΟΕΠΠΠ, προκειμένου αυτή να ενισχύσει την οικονομική της αυτοτέλεια.
3. Κίνηση όλων των νόμιμων ενεργειών κατά της ΟΠΑΠ ΑΕ για την επιστροφή του 35% των τελών σύνδεσης του ΟΤΕ και με αναδρομική ισχύ από την υπογραφή της σύμβασης καθώς και την επιστροφή των τόκων του εγγυητικού κεφαλαίου.
4. Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ να συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός 5 ημερών από την πρόσκληση προς τα μέλη της.
5. Τη κίνηση όλων των νόμιμων ενεργειών κατά της ΟΠΑΠ ΑΕ αναφορικά με την από μέρους της δημιουργία πρακτορείων/υποκαταστημάτων της, δίχως την συνδρομή των νόμιμων και συμβατικών προβλέψεων.
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΕΡΑΚΗΣ Ε. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Κ. ΣΟΥΛΙΜΕΤΣΗ Ο.

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com
Η Performance's ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 σαν γραφείο personal management. Ήταν το πρώτο γραφείο management από την Ελλάδα που πέτυχε και έκλεισε μεταγραφές ερασιτεχνικών, για εκείνα τα χρόνια, αθλημάτων στέλνοντας αθλητές του στο εξωτερικό μετά την διεθνή αποδοχή του νόμου BOSMAN. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα εκπροσωπώντας και αντιπροσωπεύοντας έναν μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αθλητών – Προπονητών από την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεργάζεται με διαπιστευμένους agents –managers και Γραφεία από όλο τον κόσμο. H Performance's αποτελείται από ένα δυναμικό επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει και να εξελίξει τις καριέρες από τα πρώτα βήματα μέχρι τον υψηλό πρωταθλητισμό. Προσφέροντας όλων των ειδών τις εξειδικευμένες παροχές οδηγεί τους συμβεβλημένους με αυτήν αθλητές στις καλύτερες των επιλογών. Έτσι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επιστήμονες –Ειδικούς παρέχει υπηρεσίες Προπονητικής , Αθλητιατρικής, αλλά και Διατροφικού , Ψυχολογικού τύπου καθώς και αυτές Νομικού αλλά και Aσφαλιστικού περιεχομένου. Η Performance's μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέσα στην διάρκεια του χρόνου έχει την δυνατότητα και τη γνώση να εξελίξει έναν αθλητή από Αρχάριο σε Πρωταθλητή.
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "O αριθμός κλήσης είναι 1114 και λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή απο τις 9:00 πμ εως τις 21:00 μμ. Η γραμμή βοήθειας είναι στελεχωμένη απο πλήρως εξεδικευμένο προσωπικό, (Κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους) ο στόχος του προγράμματος είναι η εν δυνάμει απεξάρτηση αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια