ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Κλείνουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη την χώρα


Κλείνουν τα καταστήματά τους από τις 16 Ιουλίου οι ιδιοκτήτες πρακτορείων τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του νομοσχεδίου που φορολογεί τα τυχερά παιχνίδια από το πρώτο κιόλας ευρώ
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ, «Στις 8 Ιουλίου του 2009 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ψηφίστηκε στη Βουλή νόμος για την φορολόγηση κερδών από τυχερά παιχνίδια από το πρώτο μόλις ευρώ. Χωρίς να τεθεί κανένα περιθώριο συζήτησης και αγνοώντας τις γνωματεύσεις των ειδικών και τις αντιρρήσεις των πρακτόρων. Η κυβέρνηση με την απόφασή της αυτή, μειώνει κατακόρυφα τον τζίρο των πρακτορείων μας και οδηγεί στην εξαφάνιση και τον οικονομικό μαρασμό 5.500 οικογένειες πρακτόρων της ΟΠΑΠ».
Οι κινητοποιήσεις διαρκείας που ξεκινούν από τις 16 Ιουλίου οι Πράκτορες Παιχνιδιών Πρόγνωσης του ΟΠΑΠ έχουν στόχο την ανάκληση του νόμου που έχει ήδη ψηφιστεί.
«Η κυβέρνηση πήρε εντολή από τα αφεντικά της να αποδυναμώσει τον ΟΠΑΠ και μαζί τούς ιδιοκτήτες καταστημάτων πρακτορείων τυχερών παιχνιδιών με μοναδικό στόχο να δώσει τα παιχνίδια σε μεγάλες εταιρείες που θα δραστηριοποιούνται μέσω του διαδικτύου ή θα δημιουργήσουν ιδιωτικούς Οργανισμούς παρόμοιους με το ρόλο του ΟΠΑΠ», αναφέρει στη «Ν.Ε.», ερωτηθείς σχετικά ο εκπρόσωπος των πρακτόρων τυχερών παιχνιδιών νομού Καβάλας, Κίμων Κλωνάρης. Επιπλέον, τονίζει πως από τη νέα νομοθεσία πλήττονται τα δυο βασικά παιχνίδια του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα, το «ΚΙΝΟ» και το «Πάμε Στοίχημα», παιχνίδια που έχουν τζίρο 52% και 36% αντίστοιχα, του συνολικού τζίρου του ΟΠΑΠ. Η λογική των συγκεκριμένων παιχνιδιών είναι η ανακύκλωση των κερδών που δεν είναι τίποτε άλλο από το ότι ο παίχτης ξαναπαίζει το ποσό που έχει κερδίσει, αφού είναι συνήθως μικρό. «Όταν ο παίκτης όμως φορολογείται από το πρώτο ευρώ αντί για τα πρώτα 100 ευρώ, όπως όριζε η παλιά νομοθεσία, φανταστείτε πόσο θα μειωθεί τζίρος του ΟΠΑΠ από τον αριθμό των παικτών που δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στα πρακτορεία».
Να σημειώσουμε πως την περασμένη Παρασκευή τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Πρακτόρων τυχερών παιχνιδιών νομού Καβάλας, είχαν διαδοχική συνάντηση με τους βουλευτές Μιχάλη Τιμοσίδη και Νίκο Παναγιωτόπουλο. Οι δυο βουλευτές άκουσαν με προσοχή το πρόβλημα που έχει ανακύψει και δεσμεύτηκαν να το θέσουν προς εξέταση στο δεύτερο θερινό τμήμα της Βουλής που ξεκινά από σήμερα. Ωστόσο, όπως τόνισε ο κ. Τιμοσίδης από την πλευρά του, από τη στιγμή που το νομοσχέδιο ψηφίστηκε, τότε είναι θέμα ημερών να δημοσιευτεί και στο ΦΕΚ.




Καλώς ήρθατε στο επίσημο Blog του πρακτορείου μας

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com
Η Performance's ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 σαν γραφείο personal management. Ήταν το πρώτο γραφείο management από την Ελλάδα που πέτυχε και έκλεισε μεταγραφές ερασιτεχνικών, για εκείνα τα χρόνια, αθλημάτων στέλνοντας αθλητές του στο εξωτερικό μετά την διεθνή αποδοχή του νόμου BOSMAN. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα εκπροσωπώντας και αντιπροσωπεύοντας έναν μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αθλητών – Προπονητών από την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεργάζεται με διαπιστευμένους agents –managers και Γραφεία από όλο τον κόσμο. H Performance's αποτελείται από ένα δυναμικό επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει και να εξελίξει τις καριέρες από τα πρώτα βήματα μέχρι τον υψηλό πρωταθλητισμό. Προσφέροντας όλων των ειδών τις εξειδικευμένες παροχές οδηγεί τους συμβεβλημένους με αυτήν αθλητές στις καλύτερες των επιλογών. Έτσι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επιστήμονες –Ειδικούς παρέχει υπηρεσίες Προπονητικής , Αθλητιατρικής, αλλά και Διατροφικού , Ψυχολογικού τύπου καθώς και αυτές Νομικού αλλά και Aσφαλιστικού περιεχομένου. Η Performance's μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέσα στην διάρκεια του χρόνου έχει την δυνατότητα και τη γνώση να εξελίξει έναν αθλητή από Αρχάριο σε Πρωταθλητή.
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "O αριθμός κλήσης είναι 1114 και λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή απο τις 9:00 πμ εως τις 21:00 μμ. Η γραμμή βοήθειας είναι στελεχωμένη απο πλήρως εξεδικευμένο προσωπικό, (Κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους) ο στόχος του προγράμματος είναι η εν δυνάμει απεξάρτηση αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια