ΠΟΕΠΠΠ: ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 & ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289
Αθήνα ,26/11/2010
ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Συνάδελφοι,
Κυκλοφορούν ανυπόστατες και διασπαστικές φήμες από διάφορους κύκλους που προφανώς σκοπό έχουν την ψευδή μετάδοση ειδήσεων, ότι τα αιτήματά μας ικανοποιήθηκαν και η απεργία λύθηκε.
Η ΠΟΕΠΠΠ σας ενημερώνει ότι όλα τα παραπάνω είναι ψευδή και δείχνουν περίτρανα τη σύγχυση και τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όλοι οι αρμόδιοι φορείς από την τρομακτική επιτυχία της απεργίας μας (98%).
Ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα με την εξαγγελθείσα και προγραμματισμένη 48ωρη απεργία στις 29 & 30 Νοεμβρίου , και στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 3ης Δεκεμβρίου θα πάρουμε αποφάσεις για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας.
Η πρωτοφανής συμμετοχή των συναδέλφων στην πρώτη 48ωρη αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την αποφασιστικότητα και θέληση όλων μας για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Καμία προφορική δέσμευση δεν μας καλύπτει πλέον και ας καταλάβει η Κυβέρνηση και η διορισμένη διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ, ότι οι αγώνες μας θα συνεχίσουν αν εξακολουθήσουν την πολιτική διάλυσης της πιο κερδοφόρας εταιρίας του Ελληνικού Δημοσίου.
Ζητάμε εδώ και τώρα από τους υπεύθυνους να δώσουν λύση στα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 & ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Αν.Λυριστής
Ο/Η KK λέει:
Σ’ αυτή τη Γ.Σ., όπως το έχω ήδη πει, δεν θα συμμετέχω. Απαγορεύεται ο Συνδικαλισμός για τον κλέφτη του Εφάπαξ. Θα περιμένω από δω τα νέα σας. Αλλά σήμερα, πραγματικά θα ήθελα να δω ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕΠΠΠ σαν το παρακάτω, για να μας καταλαβαίνει κι ο κόσμος αλλά και για να κατουρηθούν οι θεσμικοί στη Ν. Υόρκη:

ΠΟΕΠΠΠ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                  26/11/2010  15:00 μμ

Μόνο λίγες ώρες απομένουν ως τη λήξη της πρώτης 48ωρης απεργίας των πρακτόρων της ΟΠΑΠ Α.Ε. Ήδη η εταιρία έχει ματώσει ανεπανόρθωτα. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι σήμερα Παρασκευή 26/11/2010 και κατά την πρωινή 5ωρη διεξαγωγή του ΚΙΝΟ (10:00 ως και 15:00) οι πωλήσεις στη ναυαρχίδα των παιχνιδιών της, όπως η εταιρία αρέσκεται να χαρακτηρίζει το ΚΙΝΟ, έπεσαν στα 753.856 ευρώ, έναντι 6.896.772 ευρώ που πραγματοποιήθηκαν στην αντίστοιχη χρονική περίοδο της τελευταίας ημέρας πριν την απεργία μας (Τετάρτη 24/11/2010). Μείωση 90%. Η ΟΠΑΠ Α.Ε μόνο μέσα σε ένα πρωινό και μόνο από ένα παιχνίδι απώλεσε εισπράξεις ύψους 6.142.916 ευρώ. Σε κάθε 2 ώρες 2.457.166,40 € ευρώ! Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι απεργίες μας θα συνεχιστούν με νέα 48ωρη την 29 και 30/11/2010 και θα μετατραπούν σε ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ κλείσιμο των καταστημάτων μας μέσα στον Δεκέμβριο, αν η Κυβέρνηση και η διορισμένη διοίκηση της ΟΠΑΠ εξακολουθήσουν την πολιτική διάλυσης της πιο κερδοφόρας εταιρίας του Ελληνικού Δημοσίου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1)   Να σταματήσει αμέσως το Υπουργείο Οικονομικών την απροκάλυπτη επίθεση εναντίον μας, τσουβαλιάζοντας στο κυνήγι της φοροδιαφυγής τον μοναδικό κλάδο του οποίου τα έσοδα βεβαιώνονται κατά 100% από το ίδιο το Δημόσιο. Η υποχρέωση τήρησης Βιβλίων Εσόδων-Εξόδων (με μοναδικό παραστατικό εσόδων την ετήσια βεβαίωση της ίδιας της ΟΠΑΠ!) κρύβει αποκλειστικά το σχέδιο παράδοσης του Ελληνικού Μονοπωλίου Τυχερών Παιχνιδιών στους γνωστούς «νταβατζήδες», που επιζητούν την είσοδο τους στην Ελληνική Αγορά μέσα από μη αμιγή δίκτυα λιανικής, τα οποία βέβαια είναι ήδη υποχρεωμένα να τηρούν Βιβλία Εσόδων – Εξόδων.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΟΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ.

2)    Να σταματήσει αμέσως η Κυβέρνηση του Μνημονίου να ξεπουλά τα χρυσαφικά και τα ασημικά της χώρας, γιατί στερεί από τα παιδιά μας κάθε δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Καμιά χώρα δεν κατάφερε ποτέ να «φορολογήσει» τους πειρατές του ίντερνετ. Αντιθέτως υπάρχουν σύγχρονες κοινωνίες (ΗΠΑ κλπ) που προχώρησαν στο αυτονόητο. ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ, μια και καλή τα ιντερνετικά τυχερά παιχνίδια. Αν επιστρέψουν στους νόμιμους διοργανωτές τα 5 Δις ετησίως, που φυγαδεύονται στα πειρατικά στέκια του εξωτερικού και των ντόπιων συνεργατών τους, τότε το δημοσιονομικό κέρδος της Ελλάδας θα είναι ξεκάθαρα πολλαπλάσιο. Ας αποδείξουν λοιπόν οι ιθύνοντες ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το δημόσιο συμφέρον και δεν υπηρετούν εντολές των μελλοντικών εργοδοτών τους.
─ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑ.
─ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΜΕ «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
─ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ.

3)   Η ΟΠΑΠ να προστατέψει τα παιχνίδια της και κυρίως το Πάμε Στοίχημα από τους παράνομους διοργανωτές, εκσυγχρονίζοντας τους όρους διεξαγωγής του, προσφέροντας περισσότερα κέρδη στο κοινό και προστατεύοντας τα έσοδα της από τους επιτήδειους «επαγγελματίες» που την κατακλέβουν με την ανοχή της ή, ακόμη χειρότερα, με τη βοήθεια της.
ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

4)    Να καλύψει ασφαλιστικά η ΟΠΑΠ τις εισπράξεις της στα πρακτορεία μας, προστατεύοντας τις ζωές των πρακτόρων από την αυξημένη εγκληματικότητα. Απαιτούμε αυτό το ελάχιστο έξοδο από την ΟΠΑΠ (λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ ετησίως, για την ΟΠΑΠ των δισεκατομμυρίων, που μόνο σε 2 μέρες η απεργία μας της στοιχίζει 25 εκατ. ευρώ) ως ελάχιστη αναγνώριση της εταιρίας στα θύματα που θρηνήσαμε ως σήμερα.

5)   Να ρυθμιστεί νομοθετικά η Σύμβαση που υπόγραψε η ΟΠΑΠ Α.Ε. με το δίκτυο της. Και η ΟΠΑΠ να ανταποκριθεί από σήμερα κιόλας, στις συμβατικές της υποχρεώσεις (Αναδρομική συμμετοχή, κατά το συμφωνημένο 35%, στο κόστος της ON-LINE σύνδεσης μέσω ΟΤΕ, απόδοση των τόκων του εγγυητικού μας κεφαλαίου κλπ).

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΠΑΠ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ.

Στις γελοίες παγίδες της ΟΠΑΠ που τηλεφωνικά δήθεν «ενημέρωνε» συναδέλφους ότι η Απεργία κατάρρευσε, απαντούμε: Το βράδυ θα κάνουμε ταμείο. Πάνω από 25 εκατ. ευρώ η ζημιά της ΟΠΑΠ μόνο από ένα παιχνίδι και μόνο σε 2 μέρες. Και το καλύτερο: 20% λιγότερες οι απεργοσπαστικές στήλες σήμερα το πρωί.

Πάνω από 90% η επιτυχία μας στις εισπράξεις της εταιρίας στην Ελλάδα. Πάνω από 95% τα κλειστά πρακτορεία. Η Απεργία μας θα τσακίσει κάθε υποταγμένο. Σήμερα (μόνο το πρωί) η ΟΠΑΠ λογάριαζε να εισπράξει 7 εκατ. ευρώ και εισέπραξε 750.00 όλα κι όλα, υπολογίζοντες και τις εισπράξεις ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!! Τη Δευτέρα και Τρίτη δεν θα εισπράξει ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ. Το έχουμε υποσχεθεί εμείς οι 5.000 απεργοί στα παιδιά μας, ότι τους 200 απεργοσπάστες θα τους γυρίσουν την πλάτη τα ίδια τους τα παιδιά αλλά και οι πελάτες τους, όταν μας δουν αγριεμένους, κατά εκατοντάδες στα απεργοσπαστικά καταγώγια τους. Ραντεβού ΜΙΣΟΥΣ, τη Δευτέρα το πρωί.

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΤΟΣΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Τον Δεκέμβρη, παραδοσιακό μήνα των Κρατικών Τυχερών Παιχνιδιών, ΟΠΑΠ και Κρατικά Λαχεία περιμένουν εισπράξεις Δισεκατομμυρίων. Εμείς που τους τα μαζεύουμε τόσα χρόνια κέρμα – κέρμα, φέτος λέμε:

ΤΕΡΜΑ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.

Εμείς το ξεροκόμματο θα το βρούμε κι αλλού. Εσείς είστε μαθημένοι στους ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥΣ 20(!!!) μισθούς ΕΤΗΣΙΩΣ που δίνει η ΟΠΑΠ.   

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ .

  1. Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ

    Συμπληρώθηκαν ήδη 2 ώρες και από τη δεύτερη μέρα της δυναμικής μας Απεργίας. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. μόνο από το παιχνίδι ΚΙΝΟ σημειώνει τρομακτικές απώλειες που φθάνουν στο 89,04% των εισπράξεων της στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κατά τη τελευταία μέρα πριν την έναρξη των απεργιών (Τετάρτη 24/11/2010). Αντίστοιχα χθες στην αντίστοιχη περίοδο (10:00 ως και 12:00) η ΟΠΑΠ έχανε το 84,03% των εισπράξεων της. Δηλαδή οι απεργοσπαστικές στήλες μειώθηκαν από την πρώτη στη δεύτερη μέρα κατά 31,35%!!! Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ.

    Η ΟΠΑΠ Α.Ε. χάνει 1.045.646,00 ευρώ κάθε 2 ώρες!!! Και είναι ακόμη πρωί. Μέχρι το βράδυ δεν πρέπει να εισπράττει ούτε 1 ευρώ. Οι ομάδες περιφρούρησης έχουν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το επιβάλλουν με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

    Τα ανωτέρω οικονομικά στοιχεία (καθώς και τα τελικά του διημέρου που θα παρακολουθώ ως το βράδυ) καλό θα ήταν να μοιραστούν στον Τύπο, για να φθάσουν στους Θεσμικούς της Νέας Υόρκης. Γιατί αυτοί μετρούν και το τελευταίο ευρώ και ξέρουν να τραβούν τα αυτιά Υπουργών και Οπαπατζήδων. Στα παλιά τους τα παπούτσια αν η Κυβέρνηση θέλει να εισπράξει επιπλέον άδικους και καταχρηστικούς φόρους. Από τους φόρους αυτοί δεν κερδίζουν τίποτε. Μόνο από τις στήλες του ΚΙΝΟ. Ας βγάλει λοιπόν η ΠΟΕΠΠΠ Δελτίο Τύπου με τα οικονομικά αυτά στοιχεία. Μόνο έτσι θα τρίξουν καρέκλες, από σήμερα κιόλας. 

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com
Η Performance's ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 σαν γραφείο personal management. Ήταν το πρώτο γραφείο management από την Ελλάδα που πέτυχε και έκλεισε μεταγραφές ερασιτεχνικών, για εκείνα τα χρόνια, αθλημάτων στέλνοντας αθλητές του στο εξωτερικό μετά την διεθνή αποδοχή του νόμου BOSMAN. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα εκπροσωπώντας και αντιπροσωπεύοντας έναν μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αθλητών – Προπονητών από την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεργάζεται με διαπιστευμένους agents –managers και Γραφεία από όλο τον κόσμο. H Performance's αποτελείται από ένα δυναμικό επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει και να εξελίξει τις καριέρες από τα πρώτα βήματα μέχρι τον υψηλό πρωταθλητισμό. Προσφέροντας όλων των ειδών τις εξειδικευμένες παροχές οδηγεί τους συμβεβλημένους με αυτήν αθλητές στις καλύτερες των επιλογών. Έτσι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επιστήμονες –Ειδικούς παρέχει υπηρεσίες Προπονητικής , Αθλητιατρικής, αλλά και Διατροφικού , Ψυχολογικού τύπου καθώς και αυτές Νομικού αλλά και Aσφαλιστικού περιεχομένου. Η Performance's μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέσα στην διάρκεια του χρόνου έχει την δυνατότητα και τη γνώση να εξελίξει έναν αθλητή από Αρχάριο σε Πρωταθλητή.
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "O αριθμός κλήσης είναι 1114 και λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή απο τις 9:00 πμ εως τις 21:00 μμ. Η γραμμή βοήθειας είναι στελεχωμένη απο πλήρως εξεδικευμένο προσωπικό, (Κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους) ο στόχος του προγράμματος είναι η εν δυνάμει απεξάρτηση αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια