Προτάσεις-θέσεις πρακτόρων ΟΠΑΠ για Στοίχημα και πρακτορεία

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289

Από το 1958 μέχρι σήμερα, οι πράκτορες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ΟΠΑΠ ΑΕ. Με ιδρώτα και κόπο, οι πατεράδες μας και εμείς συνεισφέρουμε καθημερινά, μαζεύοντας ευρώ-ευρώ τα εκατοντάδες εκατομμύρια που εισπράττει κάθε χρόνο το κράτος. Την εταιρεία αυτή καταφέραμε να την κάνουμε μια από τις πρώτες στη παγκόσμια αγορά. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί και θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε. Θέλουμε όμως από εσάς τους αυριανούς Βουλευτές, τους αυριανούς Υπουργούς, να σταθείτε συμπαραστάτες, σε αυτόν τον αγώνα. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά αιτήματα του κλάδου και πιστεύουμε πως με σωστή ενημέρωση και διάλογο θα μπορέσουμε να τα πετύχουμε:

Φορολογία: μετά το 2000 τα πρακτορεία υπάγονται σε συντελεστή φορολόγησης 40%. Από τότε μέχρι σήμερα παρότι τα πάγια έξοδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, παρότι πολλαπλασιάστηκαν οι ώρες απασχόλησης, παρότι προστέθηκαν επιπλέον έξοδα – ψηφιακή σύνδεση μηχανών, ίντερνετ nova TV conex TV plasma τηλεοράσεις, μεγαλύτερα μαγαζιά, υπάλληλοι, παρότι ο ανταγωνισμός αυξήθηκε, παρότι η προμήθεια μειώθηκε κατά 33% -από 12% σε 8%. Παρόλα αυτά και ενώ έχει εγκριθεί συντελεστής 35%, ενώ οι τράπεζες πληρώνουν 7% φόρο, τα καφενεία 20%, τα μπουζουξίδικα 27%, τα ιντερνέτ καφέ 20%, ενώ ήμαστε ο μοναδικός ίσως κλάδος που δεν κρύβει τίποτα, χωρίς τη δυνατότητα καμίας φοροαπαλλαγής, παρόλα αυτά έχουμε ακόμα συντελεστή 40%.

Φορολόγηση κερδών : μετά τις 16 Ιουλίου ο κλάδος βρίσκεται με το κεφάλι στη γκιλοτίνα. Με την εφαρμογή του νόμου περί φορολόγησης των κερδών οι απώλειες θα είναι καταστροφικές για τα έσοδα του κράτους, για την ΟΠΑΠ και κατ’ επέκταση για τις 20000 οικογένειες που ζούνε από αυτό το κλάδο. Ζητάμε την άμεση απόσυρση του νόμου ή την τροποποίηση του σε τέτοιο βαθμό που δεν θα θίγει τα παιχνίδια.

Σύμβαση : από το κανονισμό του 99, η ΟΠΑΠ υποχρεούται να υπογράψει συμβάσεις με τα πρακτορεία. Μετά από 50 χρόνια λειτουργίας η ΟΠΑΠ σε συνεργασία με την ΠΟΕΠΠΠ έφτασε κοντά στη ολοκλήρωση συμφωνίας για την υπογραφή των συμβάσεων. Η άρνηση της ΟΠΑΠ για αμοιβαία αποκλειστικότητα μας έκανε επιφυλακτικούς. Τα σχέδια όμως της ΟΠΑΠ για άνοιγμα στον ιντερνετικό τζόγο σε συνδυασμό με την απαξίωση του υπάρχοντος δικτύου κατέστρεψαν τις όποιες ελπίδες για συμφωνία. Ζητάμε την άμεση υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΟΠΑΠ και πρακτόρων, αλλά με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Με αμοιβαία αποκλειστικότητα. Με σεβασμό σε αυτού που έκαναν την ΟΠΑΠ μια υπερδύναμη στο χώρο παγκοσμίως

Νέες άδειες : Ήδη σύμφωνα με τα στάνταρ της ΕΕ, με γνώμονα την προάσπιση του μονοπωλίου, πρέπει να διατηρήσουμε τον ίδιο συντελεστή πρακτορείων ανά περιοχή, αν όχι να τον μειώσουμε. Καμία νέα χορήγηση άδειας

Παράνομος τζόγος : Η ΟΠΑΠ πριν από μερικά χρόνια αγόρασε από το κράτος το δικαίωμα του μονοπωλίου, έναντι πολλών εκατοντάδων εκατομμύριων ευρώ. Το κράτος όμως δεν έκανε τίποτα για να διασφαλίσει αυτό το δικαίωμα. Παρότι υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν την προβολή και διαφήμιση παρανόμων εταιρειών τυχερών παιχνιδιών, το κράτος δεν κάνει τίποτα και αυτοί έχουν πλημυρίσει τα ΜΜΕ με διαφημίσεις. Παρότι υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν στις τράπεζες να δέχονται παράνομες συναλλαγές, το κράτος δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τις χρεώσεις πιστωτικών καρτών από συναλλαγές τζόγου. Δυστυχώς παρότι υπάρχουν νόμοι, αυτοί δεν τηρούνται με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να ματώνει καθημερινά τα κρατικά έσοδα. Δεν νομοθέτησε κατά του παράνομου τζόγου και ακόμα και στις περιπτώσεις που υπήρχαν νόμοι αυτοί δεν εφαρμόζονται. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ανθούν οι παράνομες λέσχες, τα ιντερνέτ καφέ με φρουτάκια, οι παράνομες εταιρείες στοιχημάτων και βέβαια οι παράνομες offshore ιντερνετικές εταιρείες. Ζητάμε την άμεση καταπολέμηση των παρανόμων, με αρχή την απαγόρευση χρήσης πιστωτικής κάρτας για συναλλαγές τζόγου.

Ληστείες : Μια μάστιγα που τείνει να πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Κάθε μέρα σχεδόν, κάπου στη Ελλάδα ληστεύετε και ένα πρακτορείο. Δυστυχώς ο κλάδος έχει θρηνήσει και θύματα. Ζητάμε την άμεση λήψη μέτρων πρόληψης και καταστολής των ληστειών με άμεση την επιβολή ασφάλισης των χρημάτων που διακινούμε.

Κάπνισμα : Ο καθόλα σωστός νόμος περί προστασίας των ανηλίκων από τον καπνό και το αλκοόλ, πρέπει ή να εφαρμοστεί ή να αποσυρθεί. Παρότι δεν επιτρέπετε η είσοδός ανηλίκων στα πρακτορεία, ο κλάδος με αίσθημα ευθύνης έχει βγάλει το τσιγάρο από τα μαγαζιά μας. Αλλά το αποτέλεσμα είναι να καπνίζουν παντού εκτός από τα πρακτορεία. Σε όλους τους ανταγωνιστικούς χώρους επιτρέπετε το κάπνισμα –καζίνο, ιντερνέτ καφέ, καφενεία. Ζητάμε την απαλλαγή του δικτύου μας από το νόμο, ώστε να συμβαδίζουμε με τον ανταγωνισμό.

Για το ΔΣ της ΠΟΕΠΠΠ

Η Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Αναστασία Τζαμπαζλή Κυριάκος Τοπτσίδης
Πρόταση αναμόρφωσης Πάμε Στοίχημα

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για βελτίωση του «πάμε στοίχημα», η ομοσπονδία ήρθε σε επαφή με τη διεύθυνση στοιχημάτων της ΟΠΑΠ και ξεκίνησε μια σειρά επαφών για την προώθηση αλλαγών που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στη βελτίωση του «κουπονιού».

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση η ανταπόκριση που λάβαμε από τους υπευθύνους της ΟΠΑΠ ήταν θετική, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως με κοινή προσπάθεια και δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε το σκοπό μας.

Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας η οποία κάλεσε τα μέλη της ΠΟΕΠΠΠ να συνεισφέρουν με προτάσεις και ιδέες για την αναβάθμιση του παιχνιδιού. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν άμεσα οι συνάδελφοι με αποτέλεσμα να λάβουμε πέρα από 50 απαντήσεις με προτάσεις από τις οποίες καταλήξαμε στο τελικό συμπέρασμα και για αυτό σας ευχαριστούμε όλους.

Προτάσεις βελτίωσης προβολής του παιχνιδιού:

1. Να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στους παίχτες του στοιχήματος προσφέροντας τους δώρα όπως στυλό, κομπιουτεράκια κτλ
2. Προωθητικές ενέργειες οι οποίες θα είναι δωροεπιταγές κάποιου ποσού για να παίξουν στοίχημα αν παίξουν πάνω από 100 ευρώ για παράδειγμα.
3. Έχτρα κέρδος σε όσους παίζουν 5αδες και πάνω.
4. Μεγαλύτερη διαφήμιση του στοιχήματος. Θα μπορούσε να επιλέγεται ο καλύτερος αγώνας του κουπονιού και να προσφέρεται σε εκπληκτικές αποδόσεις και με πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα. Να είναι δηλαδή ο κράχτης του κουπονιού. Σε περίπτωση που τέτοιες αποδόσεις μπορεί να μαζέψουν τους «καρχαρίες» να μπορεί να μπει όριο πονταρίσματος.
5. Όταν το πρόγραμμα είναι πλούσιο και όχι μόνο να μην βγαίνει μόνο ένα κουπόνι αλλά ένα για κάθε μέρα ενιαίο με όλα τα ειδικά στοιχήματα σε πρώτη ανάγνωση. Όχι στη πίσω σελίδα.
6. Να υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης των αποτελεσμάτων από τον υπολογιστή με τη μορφή που τα γράφουμε στους πίνακες έτσι ώστε να βάζουμε γρήγορα και το κυριότερο σωστά τα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα χρήσιμο θα ήταν η γραφική απεικόνιση της νικήτριας στήλης του στοιχήματος, σε κάθετες οθόνες προβολής.
7. Όταν ολοκληρώνεται η νικήτρια στήλη να είναι στη σωστή σειρά, διότι πολλοί κάνουμε λάθη στην αντιγραφή των αποτελεσμάτων όταν αυτά αλλάζουν ώρα.
8. Οι αλλαγές να γίνουν μαζεμένες και να συνοδευτούν από τρελή διαφήμιση σε όλα τα μέσα έτσι ώστε να »αναγκάσουμε» όλους τους παίχτες έστω από περιέργεια να το δουν. Και τα επόμενα όμως κουπόνια να είναι έτσι, δηλαδή οι αλλαγές να είναι μόνιμες και όχι προσωρινές.
9. Η ΟΠΑΠ σαν χορηγός της superleαgue να χορηγεί προγράμματα των αγωνιστικών της, και όχι όπως έγινε φέτος, οι παίκτες παίρνοντας εφημερίδες πρόγνωσης να βρίσκουν ένθετο πρόγραμμα αγωνιστικών της superleague άλλων παρανόμων εταιρειών.
10. Οθόνη παρουσίασης γεγονότων της ημέρας.
11. Οθόνη παρακολούθησης online μεταβολών στα προγράμματα αγώνων
12. Έντυπο Στοιχήματος με όλα τα προσφερόμενα αγωνίσματα σε μία σειρά ανά ώρα. Δηλαδή ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, φόρμουλα, όλα σε μία σειρά με το υπάρχοντα διαχωρισμό των χρωμάτων (πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο αντίστοιχα). Οι περισσότεροι παίχτες δεν γυρνούν καν την πίσω σελίδα για να δουν το τένις, αλλά μπορεί να το έπαιζαν άμα το έβρισκαν μπροστά τους στην σειρά ανά ώρα μαζί με το ποδόσφαιρο.
13. Παροχή εισιτηρίων στους παίκτες για αθλητικά γεγονότα

Προτάσεις αλλαγών στο παιχνίδι:


1. Η αποστολή των κουπονιών θα μπορούσε να γίνει εβδομαδιαία με δυνατότητα εκτύπωσης ημερήσιου κουπονιού μέσα στα πρακτορεία μας με τη χορήγηση laser εκτυπωτών και αναλώσιμων. Αυτό θα μας ωφελούσε πολλαπλά. Καταρχήν δεν θα χρειάζεται να γραφούμε με μαρκαδόρους σε πινάκες και να εκτυπώνουμε σε Α4, τις νέες αποδόσεις (συχνότατο φαινόμενο) των κουπονιών. Επίσης θα λυθεί ένα βασικό πρόβλημα της επαρχίας και κυρίως των απομακρυσμένων περιοχών, τα οποία σήμερα στην καλύτερη των περιπτώσεων παραλαμβάνουν τα κουπόνια τις απογευματινές ώρες κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Τέλος θα σημειωθεί σημαντική οικονομία στα έξοδα χαρτιού, εκτύπωσης και ειδικά μεταφοράς των κουπονιών, εφόσον η εκτύπωση θα γίνεται ελεγχόμενα στο κάθε πρακτορείο και βάσει πάντα των αναγκών του. Η υλοποίηση μπορεί να γίνει με την εγκατάσταση κατάλληλου τερματικού σε κάθε πρακτορείο, το οποίο θα εκτυπώνει τα κουπόνια από το βράδυ της προηγούμενης μέρας, ώστε κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί να είναι διαθέσιμα σε κάθε κατάστημα πανελλαδικά.
2. Εκτός από τα αθλήματα που ήδη υπάρχουν στο κουπόνι θα μπορούσαν να περιληφθούν κάποια που έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, όπως:

Βόλεϊ:
Είναι ένα άθλημα με πολύ μεγάλο κοινό στην Ελλάδα (το τρίτο πιο δημοφιλές στην Ελλάδα) με μεγάλες διοργανώσεις όλο σχεδόν τον χρόνο. Εκτός από τα στοιχήματα νίκης (αποδόσεις για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα) μπορούν να υπάρξουν αποδόσεις για το ΑΣ ενός αγώνα (σετ), under over στο σύνολο πόντων ή σε ένα συγκεκριμένο σετ (άρα πληθώρα επιλογών under over για τους παίκτες), ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο σετ κλπ.

American football: Άθλημα σίγουρα όχι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα με ένα όμως μεγάλο πλεονέκτημα. Αγώνες σχεδόν καθημερινά τις πρώτες πρωινές ώρες, όλο το χρόνο. Είναι μεγάλος όγκος παικτών που κυρίως λόγω του ίντερνετ έχει ήδη ασχοληθεί με αυτό το άθλημα οπότε ένα τμήμα αυτών υπάρχει προοπτική να επανέλθει στα πρακτορεία.

Baseball: και εδώ ισχύουν ακριβώς ότι και παραπάνω. Είναι όμως πολύ σημαντικό ότι με αυτά τα δυο αθλήματα εξασφαλίζεται καθημερινά με περισσότερους από πενήντα αγώνες προς στοιχηματίσμο (και άρα με μεγάλο ενδιαφέρον).

1. Θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε περισσότερες επιλογές στη Formula 1 και το Moto GP. Όπως 1ος-2ος-3ος .κάθε αγώνα. Ποίοι θα είναι στην εξάδα. Over-under οδηγού ή ομάδας, καλύτερη ομάδα, καλύτερος χρόνος δοκιμών, καλύτερος χρόνος αγώνα, poll position.
2. LIVE.ΒΕΤ.. Ειδικά τις ώρες που οι παίκτες είναι στα πρακτορεία (12:00-21:00 ) και όχι τις ώρες που θα παίρνουν τηλέφωνο από το σπίτι τους…… Απαραίτητο πλέον καθώς παγκοσμίως το livebet συγκεντρώνει σχεδόν το 50% του συνολικού τζίρου. Αλλά να γίνει σωστά, με πολλά ειδικά στοιχήματα έτσι ώστε ακόμα και αν ο νικητής έχει κριθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίχτη. Τέτοια στοιχήματα είναι το ποιος θα κερδίσει το επόμενο κόρνερ, ποιος θα πάρει την επόμενη κάρτα κ.τ.λ.. Επίσης ο ζωντανός στοιχηματισμός να είναι για αρκετά παιχνίδια καθημερινά και σε όλες τις ώρες, όχι μόνο αργά το βράδυ ή μόνο για ένα ντέρμπι όταν υπάρχει. (δυνατότητα προβολής αγώνα μέσω ιντερνετ).
3. Εκτός των πλεονεκτημάτων στο μπάσκετ να έχουμε και επαναφορά αποδόσεων στο 1 και 2 χωρίς πλεονεκτήματα.
4. Εναλλακτικά γεγονότα. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε ενδιαφέροντα για στοιχηματισμό εκτός ποδοσφαίρου (στίβος, εκλογές, Oscar, big brother κ.λ.π)
5. Να αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων στο κουπόνι, ειδικότερα τις καθημερινές. Μπορεί το σαββατοκύριακο να μην »χρειάζεται» τις καθημερινές όμως θα ανέβαζε πολύ τους τζίρους. Αυτό μπορεί να γίνει με την είσοδο ευρωπαϊκών και όχι μόνο πρωταθλημάτων τα οποία θα τραβήξουν τους παίχτες, όπως για παράδειγμα Τσεχία, Ρωσία, Ουκρανία, Ιαπωνία, Χιλή, Παραγουάη.
6. Επέκταση των ειδικών Στοιχημάτων σε όλους τους αγώνες. Με τη δημιουργία περισσότερων πινάκων από το Α και το Β, θα χωρίζαμε τη δυναμικότητα και θα παιζόταν όλα. Περισσότερα είδη στοιχηματισμού για τα Ελληνικά παιχνίδια. Χρειάζεται και το over under και το ημίχρονο/τελικό και όλα. Πάλι εάν εδώ υπάρχει μεγάλο ρίσκο θα μπορούσε να μπει όριο πονταρίσματος.
7. Εφαρμογή εναλλακτικής απόδοσης σε αγώνες με μικρές αποδόσεις στα φαβορί με handicap +1 +2 κ.ο.κ.
8. Επέκταση του over-under στα 0,5 1,5 3,5 και δυνατότητα over under ημιχρόνου.
9. Ιπποδρομιακό και Κυνοδρομιακό Στοίχημα. Υπάρχουν μεγάλες ιπποδρομίες στο εξωτερικό που θα προσέλκυαν πολύ κόσμο. Με αποκλειστική live εικόνα, καλές αποδόσεις και ποικιλία στοιχημάτων Ειδικότερα τα πρακτορεία που έχουν και ΟΔΙΕ, έχουν ήδη το πελατολόγιο σε αναμονή.
10. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Είναι εφικτό, όπου υπάρχει μεγάλο ρίσκο να μπούνε όρια ανά πρακτορείο ή ανά παιχνίδι ώστε να μην επιβαρύνεται το payout. Υπάρχουν λύσεις…αν όχι μονά, για αρχή όλα διπλά.
11. Καλύτερες αποδόσεις. Καλύτερη γκανιότα θα φέρει μεγαλύτερο τζίρο περισσότερα κέρδη για πελάτες περισσότερη ανακύκλωση για το παιχνίδι, περισσότερα κέρδη για την εταιρεία. Δίνουμε κάτι λίγο για να πάρουμε περισσότερο.
12. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ-TRADERS. Χρήματα υπάρχουν για καλύτερες αποδόσεις. Αρκεί να εξαφανιστούν οι «επαγγελματίες» και θα κερδίσουμε ΟΛΟΥΣ τους κανονικούς παίκτες που στηρίζουν τα μαγαζιά. Είναι καταστροφικό να επικεντρώνεται ο όγκος του παιχνιδιού σε 5-10 παίκτες αντί σε 600 χιλιάδες που υπάρχουν στη βάση και στηρίζουν το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν να κλειδώνει ένας αγώνας Παρασκευή πρωί από 2-3 καρχαρίες και να μην προσφέρεται για το ευρύ κοινό των 30ευρώ. Ζητάμε περιορισμός στην αύξηση ορίου των πρακτορείων, περιορισμός πονταρίσματος αγώνα, περιορισμός στο πλαφόν αγώνα ανά πρακτορείο. Το δίκτυο στηρίζετε από 5000 πρακτορεία. Δεν είναι δυνατόν 3 πρακτορεία να καταστρέφουν το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν η εταιρεία να επιτρέπει σε 2-3 ιντερνετικά λαμόγια να χαλάνε το παιχνίδι όλης της Ελλάδας.

Για την Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Γιάννης Παρασίδης, μέλος του ΔΣ

Ηρακλής Λάππας, μέλος του ΔΣ

Θοδωρής Γιαννίκος, νομικός σύμβουλος της ΠΟΕΠΠΠ

Ανακοίνωση προς όλα τα μέλη της ΠΟΕΠΠΠ

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου άρχισε η αναδιάρθρωση της γραμματειακής υποστήριξη της ομοσπονδίας. Ήδη το γραφείο του προέδρου το έχει αναλάβει ένας νέος υπάλληλος, με σκοπό την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων του προεδρείου.

Από σήμερα, για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί να απευθύνεστε στα κατατόπους σωματεία και αυτά με τη σειρά τους στην ομοσπονδία. Για οτιδήποτε επείγον θα επικοινωνείτε τηλεφωνικά στα γραφεία της ομοσπονδία και μόνο εκεί : 210 5245379 – κος Οικονόμου. Η συνεχής απασχόληση του προεδρείου με τα ζωτικά προβλήματα του κλάδου, δεν του αφήνουν χρόνο για τα ατομικά προβλήματα των συναδέλφων

Για την Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α. ΛΥΡΙΣΤΗΣ

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com

Καλώς ήλθατε στο Sports-Performances.com
Η Performance's ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 σαν γραφείο personal management. Ήταν το πρώτο γραφείο management από την Ελλάδα που πέτυχε και έκλεισε μεταγραφές ερασιτεχνικών, για εκείνα τα χρόνια, αθλημάτων στέλνοντας αθλητές του στο εξωτερικό μετά την διεθνή αποδοχή του νόμου BOSMAN. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου καθιερώθηκε σαν ένα από τα κορυφαία γραφεία στην Ελλάδα εκπροσωπώντας και αντιπροσωπεύοντας έναν μεγάλο αριθμό Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών Αθλητών – Προπονητών από την Ελλάδα και όχι μόνο. Συνεργάζεται με διαπιστευμένους agents –managers και Γραφεία από όλο τον κόσμο. H Performance's αποτελείται από ένα δυναμικό επιτελείο εξειδικευμένων επιστημόνων και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει και να εξελίξει τις καριέρες από τα πρώτα βήματα μέχρι τον υψηλό πρωταθλητισμό. Προσφέροντας όλων των ειδών τις εξειδικευμένες παροχές οδηγεί τους συμβεβλημένους με αυτήν αθλητές στις καλύτερες των επιλογών. Έτσι συνεργαζόμενη με τους καλύτερους επιστήμονες –Ειδικούς παρέχει υπηρεσίες Προπονητικής , Αθλητιατρικής, αλλά και Διατροφικού , Ψυχολογικού τύπου καθώς και αυτές Νομικού αλλά και Aσφαλιστικού περιεχομένου. Η Performance's μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μέσα στην διάρκεια του χρόνου έχει την δυνατότητα και τη γνώση να εξελίξει έναν αθλητή από Αρχάριο σε Πρωταθλητή.
Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης "O αριθμός κλήσης είναι 1114 και λειτουργεί Δευτέρα εως Παρασκευή απο τις 9:00 πμ εως τις 21:00 μμ. Η γραμμή βοήθειας είναι στελεχωμένη απο πλήρως εξεδικευμένο προσωπικό, (Κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους) ο στόχος του προγράμματος είναι η εν δυνάμει απεξάρτηση αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εθισμού στα τυχερά παιχνίδια